Sponsras av:
 

Hjälp mig byta namn på min inredningsblogg
Husmusen.blogg.se är idag en av Sveriges största inredningsbloggar med drygt 40 000 läsare i veckan (enligt Google Analytics). Sidan startades 2005 och har sedan dess fått mycket uppmärksamhet i media. Våren 2009 vann bloggen "Aftonbladets Stora bloggpris" i kategorin Livsstil.

Vinn inredning värd 15 000 kr från Svenssons i Lammhult!
Som några av er kanske känner till finns det ett annat företag som bedriver verksamhet under namnet Husmusen. Under våren har ägaren till det bolaget hört av sig till mig via ett juridiskt ombud och vill att jag ska byta namn på min blogg. För att undvika fortsatta förväxlingar mellan min blogg och det andra företagets verksamhet har jag beslutat mig för att byta namn.  Jag har funderat och funderat, men kört fast i namnbytet. Totalt. Därför tänkte jag ta hjälp av er läsare. Det sitter ju en massa kloka människor och läser min blogg runtom i landet, varje dag och någon av er kanske också sitter på ett bra förslag som kan lösa mitt problem.

För att belöna den som hittar på ett lämpligt bloggnamn, och för att uppmuntra ert engagemang, tänkte jag utlysa en tävling. Den som bidrar med det bästa namnförslaget vinner ett presentkort på 15 000 kr från Svenssons i Lammhult. Observera att endast mailade tävlingsförslag har chans att vinna (skriv inga namnförslag i kommentarsfältet!). Fundera ut ett bra namn som fångar kärnan och känslan i min blogg och maila det sedan till mig på namnbyte@fridaberglund.com så snart du kan! Tävlingen pågår tills ett nytt passande namn har dykt upp, vilket innebär att tävlingen inte har något slutdatum. 
 
Tankar kring det nya namnet
- Det får gärna vara personligt utan att vara personbundet 
- Ska spegla att bloggen handlar om inredningsinspiration och designnyheter på webben
- Får gärna fungera internationellt, men det är absolut inget krav
- Det nya namnet bör dock inte innehålla å, ä och ö av domänmässiga skäl
- Får inte konkurrera med befintligt varumärke
- Får inte vara upptaget som toppdomän/riskera att göra varumärkesintrång på befintlig verksamhet eller befintligt företagsnamn
 
Tävlingsvillkor
Vinnaren utses av Frida Berglund och hennes beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Frida Berglund förbehåller sig den fulla och oinskränkta rätten att använda det vinnande namnförslaget som företagsnamn och varumärke. Genom att skicka in ett tävlingsbidrag/namnförslag samtycker tävlingsdeltagare till hennes rätt att exklusivt, royaltyfritt och utan begränsning använda, modifiera, redigera, reproducera och översätta det nya namnet för framtida PR-, marknadsförings- och publicitetsändamål i alla slags globala medier utan ytterligare medgivande eller vederlag. Om det vinnande bidraget har skickats in av flera tävlanden så vinner det som är först inskickat.

För mer information om bloggen
http://husmusen.blogg.se